Bedste telte til festival

Hvis du er på jagt efter et telt til brug på en festival, så led ikke længere. Vi har sat telte til festival på prøve, for at finde dem, der er mest holdbare, vandtætte, lette at bære og store nok til at huse dig, dine ting og din sprut.

En lille bemærkning til valg af det bedste telt til festival; Det er normalt bedst at gå én op i teltstørrelse. Så hvis i fx. er 2 personer der skal sove i teltet, så vælg i stedet et 3 mands telt. Med alle jeres ting og sager, vil I være taknemmelige for den ekstra plads.

Hvis du er på udkig efter et telt som kun skal holde til én festival eller en enkelt sommer, så behøver du ikke at bruge mange penge. Der er gode muligheder derude for at få et godt festivaltelt til under 1.000 kr.

Så hvad enten du er på vej til Roskilde festival, Langelandsfestival eller Smukfest, eller et sted længere væk, så er et godt festivaltelt vigtigt, for at gøre det rart og komfortabelt og holde dig tør under hele festivalen. Her får du vores bud på de bedste telte fil festival.

3 bud på de bedste telte til festival

1. Grand Canyon – Topeka 3-personers telt

Grand canyon tropeka 3 teltPris: 799 kr. – KØB HER

Topeka 3-personers teltet fra Grand Canyon er et flot og vindstabilt telt, som er et velegnet telt til festival. Det giver lidt ekstra plads i siderne og inderteltet kan bruges seperat og ved indgangen findes der myggenet. Teltet har en bund der er 100% vandtæt, hvilket er vigtigt når man er på festival. Teltet er flot og diskret og har den klassiske kuppelform. Topeka teltet fra det anderkendte mærke Grand Canyon, er et økonomisk men godt valg når der skal findes det bedste telt til festival.

I teltet er der i princippet plads til 3 personer, men vi anbefaler at bruge dette telt til 2 personer, så der er plads til oppakning, musikanlæg, tøj, mad og drikkelse også. Teltet er af rigtig god kvalitet og skal nok holde dig tør hvis der skulle komme regn under festivalen. Du kan med fordel tage teltet med igen og bruge det til næste års festival. Ellers er prisen ikke værre end i godt kan lade det stå og hvis i er 2 personer som deler, vil det ikke være den helt store ekstraudgift med dette telt.

Grand Canyon Topeka har følgede egenskaber
– Plads til 3 personer
– Vindstabil konstruktion
– Myggenet
– Nemt og hurtigt at opsætte
– Indertelt der kan benyttes seperat
– Vægt: 3,6 kg
– Pakstørrelse: 64 x 17 cm
– Bund: 100% vandtæt

2. Festivalsæt 7 dele

Festivalsæt fra wupti

Pris: 699 kr. – KØB HER

Skal det være billigt men godt, så anbefaler vi denne løsning. Nemlig et festivalsæt bestående af hele 7 dele. Teltet er beregnet til 2 personer og der medfølger ligledes 2 stk. festivalstole med kopholder til øl, 2 stk. liggeunderlag, samt 2 soveposer. Med dette festivalsæt har i alt i skal bruge for at kunne overnatte og hygge jer på festivalen. Teltet har størrelsen 210 x 120 x 100 cm og er dermed ikke det største, men nok til der kan sove 2 personer.

Hele denne festivalpakke er lavet så den fylder mindst muligt pakket sammen i smarte carrybags, så det er nemt at slæbe frem og tilbage mellem festival. Til den billige pris på blot 699 kr. kan I også sagtens lade hele molevitten stå hvis i ikke orker at pakke det sammen når festivalen er slut. Denne pakke bestående af et telt til festival med tilhørende stole, liggeunderlag og soveposer, er det perfekte valg hvis det skal være nemt og billigt at tage på festival.

Dette festivalsæt har følgende egenskaber
– Plads til 2 personer
– Billigt men godt
– Myggenet
– 2 Festivalstole med kopholder til øl
– 2 stk. Liggeunderlag
– 2 stk. Lette soveposer
– Pakket i nemme carrybags

Grand Canyon – Phoenix 4 personers telt

Grand Canyon Phoenix

Pris: 699 kr. – KØB HER

Er du på udkig efter et godt og stabilt festivaltelt til 4 personer som ikke er for dyrt, så er dette telt fra Grand Canyon et godt bud. Her får du et klassisk 4 personers kuppel-telt som er i god kvalitet og sikre jer en god komfort takket være det gode indertelt som er ventilerende og dermed giver det optimale indeklima. Teltet har en stærk konstruktion og er stabilt i alt slags vejr. Bunden på teltet er 100% vandtæt, hvilket gør det til et velegnet telt til festival.

Grand Canyon Phoenix er lavet til at være hurtigt og nemt at slå op og ned, hvilket er et stort plus hvis det skal bruges som festivaltelt. I teltet er meget rummeligt og der er plads til at sove 4 personer og stadigvæk opbevarer en taske i fodenden. Med en totalvægt på under 3.8 kg. er teltet også i den lette ende af et 4-personers telt at være. Endnu et plus og grunden til dette Grand Canyon Phoenix er på listen over de bedste telte til festival.

Grand Canyon Phoenix har følgede egenskaber
– Plads til 4 personer
– Stabil konstruktion
– Myggenet
– Nemt og hurtigt at opsætte
– Indertelt der kan benyttes seperat
– Vægt: 3,8 kg
– Pakstørrelse: 65 x 18 cm
– Bund: 100% vandtæt

Vi håber du kunne bruge vores bud på de bedste telte fil festival til noget, og ønsker dig en god festival. Vi håber at dit nye festivaltelt holder dig tør og at du sover godt og komfortabelt, selvom der ikke er noget der slår at komme hjem og sove i sin egen seng.