4 personers telt test – Bedste telte til 4 personer

Er du på udkig efter et godt 4 personers telt? Så er du landet på den rette side. Vi er eksperter indenfor telte og har lavet denne store test af 4 personers telte, så du kan finde det bedste telt til 4 personer til netop dine præferencer og behov. Hvad end du er på udkig efter et telt der skal bruges til camping eller festival så byder denne test på en række forskellige 4 personers telte. Det som de alle har tilfælles er, at det er gode telte som vi har testet og kan sige god for.

Mil-Tec 4-personers telt

mil-tec 4 personers telt

Egenskaber

- Rummeligt med 2 kabiner
- Hyggeligt opholdsrum
- Vandtæt
- Dimensioner: 500 x 205 x 230 cm
- Pakstørrelse: 22 x 72 cm
- Vægt: 10 kg

Bedømmelse:

Pris: 1399 DKK

Dette Mil-tec telt til 4 personer har 2 kabiner og dermed opdelt soverum så man kan sove 2 og 2. Oplagt som telt til hele familien, hvor mor og far kan sove i det ene soverum og børnene i det andet. Opbygningen er teltet er lavet så man har en stor overdækket indgang hvor der er plads til at opbevare alt udstyr.

De 2 sovekabiner er ligestore og der er god plads til 2 personer i hvert rum. Med dette Mil-tec telt til 4 personer får man et rigtig godt kvalitets telt der kan holde i mange år til en fornuftig pris. Så er hele familien klar til at tage på camping eller måske en udflugt i skoven.

Hvis man skal bruge et telt til 4 personer hvor man gerne vil sove opdelt 2 og 2, så er dette telt et oplagt valg. Et godt og billigt telt i forhold til den kvalitet man får.

Grand Canyon Atlanta 4-personers telt

Grand Canyon Atlanta 4-personers telt

Egenskaber

- Rummeligt med 2 kabiner
- Hyggeligt opholdsrum
- Vandtæt
- Dimensioner: 500 x 205 x 230 cm
- Pakstørrelse: 22 x 72 cm
- Vægt: 10 kg

Bedømmelse:

Pris: 2699 DKK

Et stort og rummelig familietelt i høj kvalitet fra Grand Canyon. Opdelt med 2 sovekabiner i hver side og et opholdsrum i midten med plads til stole og udstyr. Planlægger du camping med familien så er dette telt værd at overveje.

Det vil med garanti skabe glæde hos familien. Det er stort, flot og rummelig, hvilket skaber en god atmosfære når man opholder sig i teltet. Grand Canyon Atlanta til 4 personer er et telt som hele familien kan få glæde af i mange år.

Det er lyst og let og det er behageligt at opholde sig i både soverum og opholdsrum som man kan gøre hyggeligt at sidde i. Er du ude efter et 4 personers telt i høj kvalitet så er dette måske valget for dig.